Van Verlangen naar Vervulling uitnodiging

Je bekijkt nu Van Verlangen naar Vervulling uitnodiging

Leer de Geest van de Liefde kennen

Vanaf maandag 19 april zal er een nieuwe themaserie starten met als titel Van Verlangen naar Vervulling. Deze serie over de Heilige Geest kan worden gebruikt ter voorbereiding in aanloop naar Pinksteren, wanneer we de Geest van Liefde (opnieuw) ontvangen.

Tijdens de veertigdagentijd hebben we met de themaserie Van Angst naar Vertrouwen gemerkt dat we ondanks alle huidige beperkingen toch kerk kunnen zijn en kunnen samenkomen, zij het in een andere vorm. Tijdens deze weken hebben verschillende mensen van binnen en buiten de parochie elkaar opgezocht in groepsverband (online) of zijn samen gaan wandelen. Dat deden zij aan de hand een wekelijkse cyclus waarbij Erik Rozeman (priester stagiair) en pastoor Henri ten Have wekelijks in een inleidende videoboodschap maakten met daarin een vraag. Van verschillende kanten hebben we positieve geluiden gehoord over de manier waarop de themaserie is gebruikt en ervaren.

Nieuwe themaserie Van Verlangen naar Vervulling

Ook nu zal er elke maandag een nieuwe korte video online klaarstaan op social media, met een reflectievraag. Die week kun je in groepsverband, in je gezin, met z’n tweeën of met een ander echtpaar of gezin afspreken om samen te ontdekken wat dit thema jullie zegt over jullie eigen verlangens. Tijdens de zondagsviering, die wordt gelivestreamd, wordt het thema verder uitgediept.

Wil je meedoen? Klik dan hier voor het overzicht van de wekelijkse vragen over deze serie. Ook kun je lezen waar je de video’s vindt en hoe je mee kunt doen met het wekelijks Zoomcafé na de zondagsviering.