Online Alpha in het Nederlands

Alpha Online in het Nederlands najaar 2022 om 20:00 uur

Iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als: “Waarom ben ik hier?” en “Wat is eigenlijk de zin van het leven?” Deze vragen worden vooral gesteld rondom life events als geboorte, sterven, verandering van baan of werkloosheid. Het zou ook goed kunnen dat de huidige Corona-tijd bij jou deze vragen oproept. Bij Alpha Online kun je samen met anderen op zoek gaan naar een antwoord op deze en soortgelijke levensvragen.

Wat is Alpha Online?

Bij Alpha Online kun jij op een laagdrempelige manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De bijeenkomsten zijn interactief en er is ruimte voor alle soorten vragen!  Wereldwijd hebben inmiddels meer dan 25 miljoen mensen de Alpha cursus gevolgd. Vanwege de huidige Corona-omstandigheden hebben we ervoor gekozen om de cursus online vorm te geven. Zo is er ook in deze tijd alle ruimte om jouw vragen te stellen! Ben je benieuwd hoe oud-deelnemers de Alpha ervaren hebben? Bekijk dan het verhaal op YouTube van Ferdinand of Carolien.

Hoe ziet een Alpha Online avond eruit?

Tijdens Alpha Online zul je optrekken in een vaste groep van ongeveer 6 personen, waarvan twee groepsleiders. Via zoom zul je jouw groepje wekelijks ontmoeten en op die manier beter leren kennen. Onder het genot van een eigen gezet bakkie koffie of thee zullen we eerst elkaar op een ontspannen manier leren kennen. Daarna gezamenlijk kijken naar een inleiding over een specifiek thema. Gegeven door middel van een videoboodschap of gegeven door één van de groepsleiders. Hierna bespreek je het onderwerp in de groep en is er ruimte om al jouw vragen te stellen. Lijkt dit je wat? Wij zien er naar uit om jou op deze manier te ontmoeten!

Wanneer start Alpha Online?

Alpha Online wordt aangeboden op najaar 2022, 20:00 uur
(Daarna zien we elkaar nog ongeveer 9 weken elke dinsdag dag online)

Aanmelden

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via alpha@pztb.nl. Mocht je in de toekomst een alpha cursus willen volgen, neem dan gerust contact op!  Dan kunnen wij jouw vragen hierover beantwoorden en meer informatie geven over de cursus.

Wanneer je de Online Alpha Cursus volgt ontvang je een welkoms pakket, wil je daarvoor hier je adres gegevens vermelden? When you follow the Online Alpha Course you will receive a welcome package. Please, leave your address detals here, so we can send it to you.
Online Alpha Nederlands