Uitnodiging voor de picknick op 11 juli

Uitnodiging voor de picknick op 11 juli

Yeah! Bijna zomervakantie!

Dat sluiten we af met een gezellige picknick. Doe je mee?

Nu de regels langzamerhand versoepelen mogen we weer in het buitenlucht bij elkaar komen. Het lijkt ons leuk om met gezinnen, kinderen, jongeren en iedereen die houdt van een moment gezelligheid te gaan picknicken. Komen jullie ook op zondag 11 juli in het Arboretum Belmonte in Wageningen?

We beginnen om 12.45 uur. Als er nog niemand is, gooi alvast je kleedje neer: we komen er aan. Vanuit de kerk komen we naar dit stadspark toe. We treffen elkaar op locatie 6 van onderstaande plattegrond (dat is een groot grasveld). Neem eten voor je eigen gezin mee, we gaan met elkaar delen. Aarzel niet om buren, kennissen of vrienden ook uit te nodigen!

Het duurt ongeveer tot 14.30 uur. Zien we jou ook!?

En mocht je van tevoren ook naar de kerk willen. Om 11:00 is de Eucharistieviering in de Johannes de Doperkerk (Bergstraat 17, Wageningen). Vooraf reserveren hoeft niet meer, wel graag met je naam en gegevens registreren (mocht er een corona besmetting plaatsvinden). Voor de kinderen is er tijdens de viering een kinderwoorddienst. Om 12.00 uur drinken we daarna koffie op het kerkplein en daarna vertrekken we (rond 12.30 uur) naar het Arboretum.

We wensen jullie God’s zegen en bescherming voor de komende vakantietijd en zien jullie graag op 11 juli a.s.! (Team Gezinszondag Wageningen).

Het Arboretum Belmonte ligt aan de Generaal Foulkesweg 94-A (Wageningen).